Velkomst- & Informationsbrev 2019

Velkommen til sæson 2019 - vi glæder os til at skyde en ny tennissæson i gang. Nedenfor kan du læse diverse info om aktiviter, priser m.m.

Forårsklargøring - vi er godt i gang!

Lørdag den 13. april under blå himmel og solskin gik 15 - 18 medlemmer i gang med at klargøre baner, og klubhuset blev gjort rent og ryddeligt. Tusind tak for jeres store hjælp :-)

Vi kom rigtig langt, men mangler dog stadig at få banerne helt klar - så bestyrelsen skriver rundt, hvis vi får brug for jeres hjælp igen inden sæsonstart.

Sæsonstart

Kjellerup Tennisklub byder dig velkommen til en ny sæson, der officielt starter lørdag den 27. april 2019 kl. 11.00, der vil som vanligt være en lille forfriskning - vi glæder os til at se jer........

Vi håber også, at du vil opfordre evt. nye medlemmer til at møde op, de vil få mulighed for at afprøve spillet, klubben har bolde og ketchere.

Bolde - Head Tour DTF, rør med 4 stk. kan købes til en favorabel pris for kun kr. 75,00 - først til mølle, indtil lageret er tømt. Du kan betale kontant eller med mobilepay.

Klubben vil gerne have liv på banerne og flere medlemmer. Da der ofte i weekenderne er ledige baner, er det derfor muligt for medlemmer at tage en gæst med. Det er gratis at prøve nogle gange.

Ungdomstræning

Sæson 2019 byder som tidligere år på træningstilbud for ungdomsspillere. Træning er hver onsdag kl. 17.00 - 18.00 med start den 1.  maj - sidste gang før sommerferien er den 19. juni. Det forventes, at der laves et hyggearrangement i klubhuset krydret med lidt tennisspil på et tidspunkt inden sommerferien - mere info herom senere. Opstart efter sommerferien bliver onsdag den 14. august med afslutning den 4. september med pizza og hygge. Det er Morten og Tina, som står for træningen i år.

Voksentræning

Igen i år tilbydes der træning for voksne, både nye og øvede spillere. Træningen er 3 tirsdage og foretages af Claus - første gang tirsdag den 7. maj og herefter den 14. og den 21. maj. Alle gange kl. 18.30 til 20.00. Man behøver ikke at kunne komme til alle 3 gange, og man møder bare op.

Aktiviteter

Venskabskamp med klubben i Ans er arrangeret til den 23. maj kl. 17 i Ans - der vil blive tilmelding på hjemmesiden. Det er superhyggeligt med en masse spil, grill og måske en enkelt øl/vand. Der er plads til 8 deltagere. Efter sommerferie i slutning af august foregår det i Kjellerup, hvor Ans kommer på besøg.

Vi håber på at sat gang i TRIM (singleturnering) og DameJam (damedouble) - mere herom senere.

Klubmesterskab og fest - det efterspørges, om vi ikke skal have et klubmesterskab i år? Selvfølgelig skal vi det, og bestyrelsen satser på lørdag den 31. august :-). Vi kunne dog godt bruge lidt hjælp til arrangementet, så hvis du f.eks. kunne stå for opsætning af kampene, eller har lyst til at hjælpe med at arrangere festen, så hører vi gerne fra dig.

Hjemmeside

Du kan på klubbens hjemmeside www.kjelleruptennisklub.dk følge med i vores aktiviteter. Du kan booke bane, tilmelde dig vores forskellige aktiviteter, og du har mulighed for at kommunikere med andre medlemmer, bestyrelsen m.v.

Når du melder dig ind som nyt medlem, via punktet "bliv medlem", vil du modtage en elektronisk faktura, og først når vi har registreret din kontingentbetaling, kan du logge dig ind i systemet.

Har du glemt dine log-in informationer, kan du trykke på "login" øverst til højre - i "pop-up" vinduet skal du vælge "Glemt login?" og herefter indtaste den mail adresse, som du er oprettet med. Du modtager herefter en mail med dine log-in informationer.

Hvis du har modtaget dette velkomstbrev pr. mail, er du allerede oprettet i vores system.

Facebook - Husk vi er på Facebook - det kan f.eks. være der, du finder andre medlemmer at spille med

Kontingentopkrævning

Du modtager pr. mail en elektronisk faktura med kontingentopkrævning for sæson 2019. I mailen vil fremgå et fakturanummer og vores konto oplysninger. Når du indbetaler pengene - husk at skrive fakturanummer i tekstfeltet, så vi nemt kan finde din indbetaling og åbne for dit log-in.

Kontingent for 2019 - uændret:

Seniorer:  kr. 700,00  (man er senior til og med det år, man fylder 19 år)

Junior / Ungdom:  kr. 300,00

Familie på samme adresse: kr. 1.200,00 (maks 2 x seniorer, samt x antal juniorer)

Nøgle til baner og klubhus koster et depositum på kr. 100,00. Beløbet kan indbetales pr. mobilepay (41719081) eller kontant. Nøgler kan afhentes hos Mona Øster, Tværgade 17, Kjellerup. Eller du kan selvfølgelig få det ordnet til standerhejsning den 27. april i klubhuset.

Mangler du en makker?

Kontakt en fra bestyrelsen - vi hjælper gerne med at finde en, du kan spille med.

Dine kontaktoplysninger

Det er vigtig, at vi kan komme i kontakt med dig, så derfor sørg for at dine kontaktoplysninger som MOBILnummer og mail er korrekte - tak. Vi vil som udgangspunkt kun kontakte dig enten via SMS eller mail.

Diverse oplysninger

Har du en aflagt tennisketcher, som du vil donerer til klubben, så tager vi meget gerne imod. Klubben låner nemlig gerne en ketcher ud til både ungdomsspillere og nye medlemmer, som i starten ofte ikke har deres egen ketcher. Læg ketcheren i klubhuset, gerne med en seddel på med teksten 'Donation'.

Når der spilles på grusbanerne, er det vigtigt at spille i tennissko - det vil sige sko uden for meget mønster, da det ellers ødelægger banerne ! Løbesko dur f.eks. ikke.

• Efter spil slæbes banen over med nettet - efter behov skrabes banen også, f.eks. hvis der er mange ujævnheder eller huller. Linjer skal ikke fejes - det gør næste hold på banen.
  • Sko bankes eller børstes af, inden man går ind i klubhuset, da der ofte sidder meget rødt grus under dem.
  • Pas godt på klubhuset og husk at låse af for bane og klubhus, når du forlader klubben

Vi ønsker alle en god tennissæson 2019

Kjellerup Tennisklub