Velkomst- & Informationsbrev 2020

Velkommen til sæson 2020 - vi skyder nu endelig den nye sæson i gang, som i år er lidt anderledes pga. corona-krisen.

Klubben følger de krav og anbefalinger, der er meldt ud fra Sundhedsmyndighederne, DGI og DIF, så åbningen af banerne kan ske på forsvarlig vis. Det er derfor vigtigt at bemærke, at det ikke er en fuld åbning, men en forsigtig åbning. Det betyder, at klubhuset og fællesomklædnings- og badefaciliteter stadig ikke er tilgængelige. Bane 1, 2 og 3 er sammen med en flok aktive medlemmer og Baneudvalget gjort klar, så vi igen i år får mulighed for at bruge vores baner - TUSIND TAK for jeres indsats. Sidste bane 4 er også snart klar - den vil blive vist i bookingsystemet, når den er.

HUSK......

1.  Altid at booke bane inden du kommer, så der ikke møder flere op, end det er tilladt at samles.

2.  Da klubhuset er lukket af, er det nødvendigt, at du møder op omklædt og med vand til eget forbrug.

3.  OBS... der er ikke adgang til toiletter.

4.  Det anbefales, at du forlader tennisområdet efter endt spil. Det er højst tilladt at sidde max. 10 personer med 2 m. afstand udenfor klubhuset.

Vi har ophængt spritdispensere og engangshandsker på tennisbanerne samt en instruks for anvendelsen.

Salg af bolde

Klubben har købt et parti bolde: Slazenger, Head Tour DTF, Head Tour XT og Wilson Us Open, rør med 4 stk. Bolde kan købes til en favorabel pris, mere herom i kommende opslag. Du kan betale kontant eller med mobilepay til box 6660QU. Kontakt Mona og aftal nærmere omkring afhentning.

Ungdomstræning

Ungdomstræning starter fra den 13. maj. Det er Morten og Tina, som står for træningen i år. Som noget nyt er der i år mulighed for at træne 2 gange i ugen:

• onsdag fra kl 17.00 -18.00
  • lørdag fra kl. 10.00 - 11.00

Sidste gang før sommerferien er lørdag den 27. juni og opstart igen bliver onsdag den 12. august. Det forventes, at der laves et hyggearrangement i klubhuset krydret med lidt tennisspil på et tidspunkt inden sommerferien - mere info herom senere. Afslutning foregår ved udgangen af august med pizza og hygge.

Nye ketchere: Klubben søgte Kjellerup Event om tilskud til nye ketchere til ungdom, og vi fik 3.000 kr., som vi nu har købt nye ketchere for. Her i corona-tiden anbefaler vi dog, at I så vidt mulig har jeres egen ketcher med, men vi skal nok sørge for at spritte de lånte ketchere af fra gang til gang.

Voksentræning

Igen i år tilbydes der træning for voksne, både nye og øvede spillere. Træningen er 3 tirsdage kl. 18.30 til 20.00 og foretages af Johannes fra ØBG. Tilmelding via kalenderaktiviteten - husk at melde afbud, da der er plads til max 9 på holdet pga. corona. Træningen foregår:

• Tirsdag den 12. maj
  • Tirsdag den 26. maj
  • Tirsdag den 9. juni.

Man behøver ikke at kunne komme til alle 3 gange.

Aktiviteter

Igen i år spiller vi TRIM (singleturnering) hver 2. torsdag fra kl. 17.00 til 19.00. Første gang er den 7. maj. Tilmelding via hjemmesiden eller til Niels på 23 32 63 24. Der er plads til maks. 15 spillere.

Klubmesterskab og fest - måske bliver det muligt... vi afventer den videre udvikling i corona, så mere nyt senere.

Indmeldelse og Login

Når du melder dig ind som nyt medlem, via punktet "bliv medlem", vil du modtage en elektronisk faktura, og først når vi har registreret din kontingentbetaling, kan du logge dig ind i systemet.

Har du glemt dine log-in informationer, kan du trykke på "login" øverst til højre - i "pop-up" vinduet skal du vælge "Glemt login?" og herefter indtaste den mail adresse, som du er oprettet med. Du modtager herefter en mail med dine log-in informationer.

Hvis du har modtaget dette velkomstbrev pr. mail, er du allerede oprettet i vores system.

Kontingentopkrævning

Du modtager pr. mail en elektronisk faktura med kontingentopkrævning for sæson 2020. I mailen vil fremgå et fakturanummer og vores konto oplysninger. Når du indbetaler pengene - husk at skrive fakturanummer i tekstfeltet, så vi nemt kan finde din indbetaling og åbne for dit log-in.

Som noget nyt kan du også betale kontingent via mobilepay til box 6660QU Kjellerup Tennisklub - det koster 10 kr. ekstra, da vi har gebyrer for at have ordningen. Husk at skrive fakturanr. i kommentarfeltet.

Seniorer:  kr. 700,00  (man er senior til og med det år, man fylder 19 år)

Junior / Ungdom:  kr. 400,00

Familie på samme adresse: kr. 1.200,00 (maks 2 x seniorer, samt x antal juniorer)

Nøgle til baner og klubhus koster et depositum på kr. 100,00. Kontakt Mona Øster.

Dine kontaktoplysninger

Det er vigtig, at vi kan komme i kontakt med dig, så derfor sørg for at dine kontaktoplysninger som MOBILnummer og mail er korrekte - tak. Vi vil som udgangspunkt kun kontakte dig enten via SMS eller mail.

Diverse oplysninger

Når der spilles på grusbanerne, er det vigtigt at spille i tennissko - det vil sige sko uden for meget mønster, da det ellers ødelægger banerne ! Løbesko dur f.eks. ikke.

• Efter spil slæbes banen over med nettet - efter behov skrabes banen også, f.eks. hvis der er mange ujævnheder eller huller. Linjer skal ikke fejes - det gør næste hold på banen.
  • Sko bankes eller børstes af, inden man går ind i klubhuset, da der ofte sidder meget rødt grus under dem.
  • Pas godt på klubhuset (når det åbner igen) og husk at låse af for bane og klubhus, når du forlader klubben

Vi ønsker alle en god tennissæson 2020

Kjellerup Tennisklub