Velkomst- & Informationsbrev 2021

Velkommen til tennissæson 2021, hvor vi som vanligt åbner vores 4 veltrimmede baner. Standerhejsning er sat til den 24. april kl. 11, hvor banerne i den forbindelse åbnes, både i bookingsystemet og fysisk.

I år har baneudvalget og en flok frivillige medlemmer arbejdet for at åbne 2 baner tidligere. Bane 3 og 4 er derfor spilbare fra mandag den 12. april, når der ikke har været nattefrost. Banerne kan desværre ikke bookes i bookingsystemet, da det først åbner den 24. april. 

Coronarestriktioner

Klubhuset forventes indtil videre begrænset åbent, da det pga. størrelsen ikke er tilladt at opholde sig mere end 5 ad gangen. Omklædning og bad holdes lukket, mens toilettet er åbent med rengøring én gang ugentligt.

Klubben følger og tilpasser sig løbende de krav og anbefalinger, der bliver meldt ud fra Sundhedsmyndighederne, DGI og DIF. Hjælp klubben med at overholde restriktioner ved at løbende at holde jer orienteret og handle ud fra de restriktioner, der er gældende på tidspunktet.

Lån af ketcher er stadig muligt, men vi opfordrer til, at man har sin egen. Hvis du låner af klubben, er du selv ansvarlig for at rengøre ketcher på forsvarlig coronavis inden brug.

Standerhejsning

Lørdag den 24. april kl. 11 afholder klubben standerhejsning, hvor vi hejser flaget for en ny og aktiv udendørs tennissæson. Kig forbi og hils på andre medlemmer, få et glas vin eller kop øl og køb evt. nye bolde, så du er klar til start. Alt sammen foregår udenfor, så vi overholder coronarestriktionerne.

Salg af bolde

Klubben har købt et parti bolde, hovedsageligt Slazenger, men også Head Tour XT. Et rør af 4 bolde sælges til den favorable pris af 75 kr. Du kan købe enten til standerhejsning eller senere på sæsonen. Der betales med mobilepay til box 6660QU. Kontakt Mona fra bestyrelsen og aftal nærmere omkring afhentning/udlevering. Ofte kan vi aftale noget med et tidspunkt, hvor vi alligevel er på banerne.

Aktiviteter

Tennis & Pizza havde fin succes i 2020, så vi gentager tilbuddet for ikke-medlemmer med 2 gange i foråret tirsdag den 4. og 18. maj. Spred gerne nyheden, hvis I kender nogle, som kunne tænke sig at prøve at spille tennis. Vi har bestyrelsen besluttet at tilbyde helt nye medlemmer medlemsskab for 500 kr. det første år i stedet for normalt 700 kr. for på den måde at tiltrække nye spillere, som er usikre på, om tennis er noget for dem.

Igen i år spiller vi TRIM, singleturnering med rangliste hver 2. torsdag fra kl. 17.00 til 19.00. Første gang er den 6. maj. Tilmelding via kalenderaktiviteten eller til Niels Hansen på 23 32 63 24. Der er plads til maks. 15 spillere.

Som et supplerende tiltag starter vi et nyt koncept op med en TRIM, double - uden rangliste. Det foregår hver 2. tirsdag fra kl. 17.00 til 19.00, første gang den 11. maj. Man tilmelder sig via aktivitetskalenderen og bliver herefter sat sammen med en makker, så alle hold er nogenlunde jævnbyrdige. På den måde skulle alle deltagere, stærke som svage gerne få en god spilleoplevelse krydret med social hygge. Hvert hold møder to andre hold, og der spilles et sæt mod hvert hold. Der sluttes af med social hygge og fællesspisning.

Pris for deltagelse incl. sandwich 20,- kr.

Voksentræning

I år har klubben hyret dygtige Simon fra Silkeborg Tennisklub til at komme 1 gang i ugen i forsæsonen. Træningen er for nye og letøvede spillere og foregår disse dage fra kl. 17-19. Tilmelding via kalenderaktiviteten, først til mølle - der er plads til 12 deltagere, og man behøver ikke at kunne komme alle 6 gange. Husk også at melde afbud, så du ikke optager pladsen for en anden.

Træningen foregår:

 • Tirsdag den 18. maj
 • Mandag den 31. maj
 • Mandag den 7. juni
 • Mandag den 14. juni
 • Mandag den 21. juni
 • Mandag den 28. juni

Ungdomstræning

Ungdomstræning er hver onsdag kl. 17.00 til 18.00  og starter den 5. maj. Det er Morten og Tina, som står for træningen.

Sidste gang før sommerferien er den 30. juni og opstart igen bliver den 18. august. Det forventes, at der laves et hyggearrangement i klubhuset krydret med lidt tennisspil på et tidspunkt inden sommerferien - mere info herom senere. Afslutning foregår den 22. september med pizza og hygge. 

Vi har låneketchere, som man kan låne, husk at spritte håndtag m.m. af inden brug, da det er eget ansvar at gøre dette. Her i corona-tiden anbefaler vi dog, at I så vidt mulig har jeres egen ketcher med.

Indmeldelse og Login

Når du melder dig ind som nyt medlem, via punktet "bliv medlem", vil du modtage en elektronisk faktura, og først når vi har registreret din kontingentbetaling, kan du logge dig ind i systemet.

Har du glemt dine log-in informationer, kan du trykke på "login" øverst til højre - i "pop-up" vinduet skal du vælge "Glemt login?" og herefter indtaste den mail adresse, som du er oprettet med. Du modtager herefter en mail med dine log-in informationer.

Hvis du har modtaget dette velkomstbrev pr. mail, er du allerede oprettet i vores system.

Kontingentopkrævning

Du modtager pr. mail en elektronisk faktura med kontingentopkrævning for sæson 2021. I mailen vil fremgå et fakturanummer og vores konto oplysninger. Når du indbetaler pengene - husk at skrive fakturanummer i tekstfeltet, så vi nemt kan finde din indbetaling og åbne for dit log-in.

Du kan også betale kontingent via mobilepay til box 6660QU Kjellerup Tennisklub - det koster 10 kr. ekstra, da vi har gebyrer for at have ordningen. Husk at skrive fakturanr. i kommentarfeltet.

Priser    

 • Seniorer:  kr. 700,00  (man er senior til og med det år, man fylder 19 år)
 • Seniorer, helt nye medlemmer: kr. 500,00
 • Junior / Ungdom:  kr. 400,00
 • Familie på samme adresse: kr. 1.200,00 (maks 2 x seniorer, samt x antal juniorer)

Nøgle til baner og klubhus koster et depositum på kr. 100,00. Nøglen afleveres, hvis man stopper sit medlemsskab. Kontakt Mona Øster.

Dine kontaktoplysninger

Det er vigtig, at vi kan komme i kontakt med dig, så derfor sørg for at dine kontaktoplysninger som MOBILnummer og mail er korrekte - tak. Vi vil som udgangspunkt kun kontakte dig enten via SMS eller mail.

Diverse oplysninger

Når der spilles på grusbanerne, er det vigtigt at spille i tennissko - det vil sige sko uden for meget mønster, da det ellers ødelægger banerne ! Løbesko dur f.eks. ikke.

 • Efter spil slæbes banen over med nettet - efter behov skrabes banen også, f.eks. hvis der er mange ujævnheder eller huller. Linjer skal ikke fejes - det gør næste hold på banen.
 • Sko bankes eller børstes af, inden man går ind i klubhuset, da der ofte sidder meget rødt grus under dem.
 • Pas godt på klubhuset og husk at låse af for bane og klubhus, når du forlader klubben

Vi ønsker alle en god tennissæson 2021

Kjellerup Tennisklub

Bestyrelsen