Velkomst- & Informationsbrev 2018

En ny udendørs tennissæson nærmer sig med hastige skridt. Velkomstbrevet indeholder info om aktiviter, priser m.m.

Forårsklargøring - vi er godt i gang

Der blev den 7. april knoklet af både unge som ældre med at gøre vores baner og klubhus klar til kommende ny sæson. Det var samtidig superhyggeligt og vejret var så godt, at et langbord blev dækket op udenfor til indtagelse af velfortjent frokost - tak for indsatsen til alle.

Klubhuset er klar og vi kom rigtig langt med banerne, men afventer levering af mere grus, som forhåbentlig leveres i løbet af den kommende uge. Der er planlagt 2. etape i næste weeekend lørdag den 14. april kl. 9, men vi skriver rundt, så snart vi ved, om vi fortsætter denne dato eller en anden.

Sæsonstart

Kjellerup Tennisklub byder dig velkommen til en ny sæson, der officielt starter lørdag den 21. april 2018 kl. 13.00, der vil som vanligt være en lille forfriskning - vi glæder os til at se jer........

Vi håber også, at du vil opfordre evt. nye medlemmer til at møde op, de vil få mulighed for at afprøve spillet, klubben har bolde og ketchere. Så nye medlemmer skal kun selv medbringe træningstøj og tennissko (uden kraftigt mønster i bunden)

Bolde - Slazenger EXTRA LIFE, rør med 4 stk. kan købes til en favorabel pris for kun kr. 75,00 - først til mølle, indtil lageret er tømt. Du kan betale kontant eller med mobilepay.

Hjemmeside

Du kan på klubbens hjemmeside www.kjelleruptennisklub.dk følge med i vores aktiviteter. Du kan booke bane, tilmelde dig vores forskellige aktiviteter, og du har mulighed for at kommunikere med andre medlemmer, bestyrelsen m.v.

Når du melder dig ind som nyt medlem, via punktet "bliv medlem", vil du modtage en elektronisk faktura, og først når vi har registreret din kontingentbetaling, kan du logge dig ind i systemet.

Har du glemt dine log-in informationer, kan du trykke på "login" øverst til højre - i "pop-up" vinduet skal du vælge "Glemt login?" og herefter indtaste den mail adresse, som du er oprettet med. Du modtager herefter en mail med dine log-in informationer.

Hvis du har modtaget dette velkomstbrev pr. mail, er du allerede oprettet i vores system.

Facebook - Husk vi er på Facebook - det kan f.eks. være der, du finder andre medlemmer at spille med

Kontingentopkrævning

Du modtager pr. mail en elektronisk faktura med kontingentopkrævning for sæson 2018. I mailen vil fremgå et fakturanummer og vores konto oplysninger. Når du indbetaler pengene - husk at skrive fakturanummer i tekstfeltet, så vi nemt kan finde din indbetaling og åbne for dit log-in.

Kontingent for 2018:

Seniorer:  kr. 700,00  (man er senior fra det år, man fylder 20 år)

Ungdom:  kr. 300,00

Familie: kr. 1.200,00

Nøgle til baner og klubhus koster et depositum på kr. 100,00 - der blev skiftet låsesystem i 2017, men har du den tidligere nøgle, kan du ombytte til en ny for kr. 50,00 kr. Beløbet kan indbetales pr. mobilepay (41719081) eller kontant. Nøgler kan afhentes/ombyttes hos Mona Øster, Tværgade 17, Kjellerup. Eller du kan selvfølgelig få det ordnet den 21. april i klubhuset.

Klubben vil gerne have liv på banerne og flere medlemmer. Da der ofte i weekenderne er ledige baner, er det derfor muligt for medlemmer at tage en gæst med. Det er gratis at prøve nogle gange.

Mangler du en makker?

Kontakt en fra bestyrelsen - vi hjælper gerne med at finde en, du kan spille med.

Dine kontaktoplysninger

Det er vigtig, at vi kan komme i kontakt med dig, så derfor sørg for at dine kontaktoplysninger som MOBILnummer og mail er korrekte - tak. Vi vil som udgangspunkt kun kontakte dig enten via SMS eller mail.

Træning

Sæson 2018 byder som tidligere år på træningstilbud for ungdomsspillere. Træning starter fra onsdag den 2. maj kl. 17.00 - 18.00 i ugerne 18 - 25. Efter sommerferien starter træning igen onsdag den 15. august

Igen i år forventer vi at tilbyde at voksentræning - men mere herom via nyhedsbrev og på hjemmesiden

Aktiviteter

Bestyrelsen arbejder med nye tiltag, hvor vi ryster posen og skaber nogle nye og andre tiltag. Der er idéer om at arrangere formiddagstennis, hvor man starter med kaffe og rundstykker og herefter spiller double. Der vil formentlig også blive fælles tennis en aften om ugen med gril og hygge. Der kommer snarest nærmere info herom.

Diverse oplysninger

Husk 'reglementerede' tennissko - det vil sige sko uden for meget mønster, da det ellers ødelægger banerne ! Løbesko er f.eks. ikke reglementerede tennissko.

Efter spil skal du gøre banen klar til de næste ved at skrabe for at udjævne større huler og derefter feje med net, mens linjer ikke skal fejes. Er du i tvivl, hænger der også en vejledning på hver bane.

Klubhus rengøres én gang ugentlig - men bidrag selv til at holde det rent - tennissko må ikke medbringes i omklædningsrum og toilet, sørg for udluftning efter bad.

HUSK at lukke og låse døre og vinduer og lås for banerne, når du er den sidste på anlægget.

Vi ønsker alle en god tennissæson i 2018

Kjellerup Tennisklub