Handelsbetingelser

FORBEHOLD OG PRISER
Vi forbeholder os retten til at ændre priser uden varsel. Alle priser på disse sider er opgivet ekskl. moms, da foreningen er momsfritaget. Vi tager forbehold for tryk-/tastefejl.

PAY AND PLAY
Ved booking af pay and play eller 'gæster' ifølge med medlemmer af klubben, modtages en elektronisk faktura, som betales via mobilpay. Bookingen kan fortrydes indtil 24 timer, før den bookede tid starter. I tilfælde af fortrydelse før fristens udløb, vil det indbetalte beløb stå på din konto, og vil kunne anvendes i forbindelse med næste booking.

MEDLEMSSKAB

BETALING
Når du melder dig ind, modtager du en elektronisk faktura, som betales enten med overførsel til klubbens bankkonto eller via mobilepay. Når fakturaen kan ses betalt, vil banebooking være muligt.

Medlemskabet er bindende for den spillesæson, medlemskabet dækker. Ved opstart af ny spillesæson, modtager du en ny faktura, medmindre du har opsagt dit medlemskab.

KVITTERING
Du modtager en kvittering for betaling, via e-mail.

FORTRYDELSESRET
Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding og betaling.

OPHØR / OPSIGELSE AF MEDLEMSKAB
Ønsker du ikke længere medlemskab af Kjellerup Tennis og Padelklub, kan du via klubbens hjemmeside under menuen 'Kontakt' sende en besked til kassereren om din udmeldelse. Der vil ved udmeldelse ikke blive refunderet betalt kontingent.

Ved over 2 mdrs. manglende betaling af medlemskontingent, betragtes det som en udmelding, og klubben kan inaktive dit medlemskab.

MEDLEMMETS ANSVAR
Medlemskabet er personligt og kan ikke deles eller anvendes af andre end dig selv. Har du gæster med, skal der betales gæstepris.

Kjellerup Tennis og Padelklub forbeholder sig ret til at spærre medlemmets adgang, hvis der sker misligholdelse af klubbens ejendom eller medlemskabet ikke anvendes personligt. Der vil ikke blive udbetalt kompensation til medlemmet ved evt. spærring.

REKLAMATIONSRET
Da der ikke er tale om fysiske produkter med ydelser, er du ikke omfattet af en reklamationsret. Du kan dog klage til bestyrelsen, hvis der er omstændigheder, du er uenig i. Alle klager vil blive behandlet i bestyrelsen, hvorefter du vil få en tilbagemelding.