Vi har brug for din hjælp !

8. april 2019 19:29 , af Mona Øster

Klargøring af baner og klubhus på lørdag den 13. april kl. 9

Kom på lørdag den 13. april og hjælp klubben med at få gjort baner og klubhus klar til den nye sæson. Sidste år kom der over 20 fantatiske og hjælpsomme medlemmer og støttede op omkring arbejdet - vi kunne ikke have gjort det uden jer ! Vi håber selvfølgelig, at der igen i år kommer en stor flok og giver et nap med - det er enormt hyggeligt og skaber god fællesskabsånd. Vi starter med rundstykker og kaffe, og når vi har været i gang et stykke tid, er der øl, vand og smørrebrød. Der er ikke tilmelding, man dukker bare op - vi forventer at være færdige omkring kl. 14, men kan man deltage 1 time, så sætter vi stor pris på denne indsats også :-). Håber vi ses. 

OBS - nyt tidspunkt for standhejsning!

Datoen er den samme, nemlig lørdag den 27. april, men tidspunktet er rykket fra kl. 13 til kl. 11. Vi skyder sæsonen igang med hejsning af klubflaget, et glas vin/vand og chips, sang og ikke mindst hyggelig snak med de andre medlemmer i tennisklubben. Unge som gamle, og selvfølgelig nye medlemmer er velkomne.

Der sælges også HEAD Tour DTF tennisbolde til en favorabel pris af 75 kr. for et rør med 4 bolde - se vedhæftet opslag. Der kan betales med mobilepay eller kontant.

Ungdomstræning

Der starter træning for børn og unge fra onsdag den 1. maj kl. 17-18 - mere herom i det 'store' nyhedsbrev

Mange hilsner fra

Tennisklubbens bestyrelse

Vedhæftede filer