Velkommen til Kjellerup Tennis og Padelklub

Kjellerup Tennis og Padelklub byder klubbens medlemmer og andre tennis og padel interesserede velkommen på vores hjemmeside.

Klubben ligger i de dejlige naturskønne omgivelse ved Bjerget i Kjellerup, og er omkranset af skovens træer som normalvis sikrer gode læforhold. Vi råder over 2 gode grusbaner, 1 hybridbane på vej, samt 2 padelbaner. De 2 padelbaner er under opførsel, og der planlægges overdækning på den ene bane. Klubhuset rummer toilet- og badefaciliteter. 

Vi tilbyder et bredt udbud af aktiviteter til både nye og øvede medlemmer - såvel yngre som ældre. Aktiviteterne kan følges her på siden. Både nye og eksisterende medlemmer tilbydes træning.

Ønsker du at spille tennis eller padel, kan du melde dig ind i klubben ved at vælge fanen "Bliv medlem" øverst på siden. Du kan altid kontakte bestyrelsen, hvis du ønsker yderligere informationer eller måske ønsker lidt hjælp til at komme i gang med spillet. Kontaktperson er Mona Øster - find hende under "Bestyrelsen" 

Vi ses i Kjellerup Tennis og Padelklub!

Klubmesterskaberne 2022

Vinderne af double - A-rækken
Stort tillykke med sejren til Kasper Lau Holm og Rune Klostergaard, som den 10. september spillede et spændende opgør mod Henning Lejsgaard og Niels Hansen i double A-rækken.

Ungdomstræning

Ungdomstræning

'Opvarmning' og social hygge inden træning

Padel- og helårstennis i Kjellerup 2022

Vi er nu tæt på målet med vores projekt, men der er stadig brug for din støtte - læs mere om projektet her